You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Legújabb fejlesztések

 • Figyelmeztető / emlékeztető funkció

  Előfizetői igényekre reagálva ismét egy kisebb ráncfelvarráson esett át a rendszer.

 • Ügy típusok és peres adatok

  Az október sem telhet el frissítés nélkül! Ezentúl 14 féle ügytípus adható meg, valamint peres ügy esetén további 17 adat, úgymint következő tárgyalás időpontja, helyszíne, eljáró bíróság neve, bíró neve, pertárgy értéke, stb.

  A rendszer további segítséget nyújt a tárgyalásokra történő utazáshoz, hiszen a 149 hazai bíróság bármelyike könnyedén kiválasztható az eljáró bíróság kiválasztásakor, és a navigáció piktogramra kattintva megnyílik a Google útvonaltervezője, ahol már csak az indulás helyét szükséges megadnia.

 • Postakönyv

  Amellett, hogy egyszerűsítésre került a bejövő / kimenő posta ügyhöz rendelése, a mai naptól lehetőségünk nyílik az elektronikus küldemények külön iktatására is.

 • Feladóvevény címzés és idővonal

  A visszajelzések alapján továbbfejlesztettük az idővonal funkciót, ezen kívül a feladóvevényt már nem csak tértivevényes, hanem sima ajánlottként is ki lehet tölteni.

 • Idővonal funkció

  Segítségével még átláthatóbbá váltak az egyes ügyek eljárási cselekményei. Valamint, ezen túlmenően a mai naptól az ügyek módosításai is nyomon követhetővé váltak.

 • Jelszómenedzser modul

  Hogy jelszó keresgélés helyett ügyvédi feladataival tudjon foglalkozni...

  Jelszavaihoz kizárólag azon munkatársai férhetnek hozzá, akiknek olvasási vagy írási jogosultságot adott. A jelszavak titkosítva tárolódnak irodája dedikált adatbázisában, így a lehető legnagyobb biztonságban tudhatja őket!

 • Rendszerüzenetek

  Eljött a nyaralás ideje, de ettől az élet és a kereset.hu sem állhat meg. A pihenésből visszatérő kollégák egy feljavított felületen kezelhetik a rendszer belső üzeneteit, emlékeztetőit.

 • Használja irodája logóját a borítékokon!

  Irodájának nem csak a „motorháztető” alatt kell szakszerű módon üzemelnie. Fontos, hogy az ügyfelek felé is a lehető profibb képet mutassa, ebben segít legújabb fejlesztésünk Önnek!

  Ezentúl a boríték címzésénél irodája logóját is használhatja, ráadásul a rendszerünk által támogatott 4 féle boríték méretnél, akár ugyan ennyi különböző méretűt vagy tájolásút is beállíthat.

 • Stopper a munkaidő nyilvántartásban

  Többé nem kell fejben tartania, vagy külön leírnia, hogy egy-egy részfeladatot mikor kezdett el és mikor fejezett be, hiszen rendszerünk 5 perces kerekítést használva stopperrel méri Önnek!

 • Kontkat törlés és inaktiválás

  Minél hosszabb ideig praktizál valaki, annál több olyan ügyfele / ellenérdekű fele lesz a nyilvántartásában, melyet törölni nem szeretne, de mégis megnehezíti a keresést.
  Ezentúl nem csak törölni tudja az ilyen ügyfeleket, hanem inaktiválni is, így még több időt tud megspórolni kereséskor.

 • Youtube

  Tavaly óta rengeteg újdonsággal bővült a rendszer, ezért készítettünk egy új videót


  A korábbi fejlesztések megtekinthetőek ebben a videóban!

 • Letétkezelés és a termőföld adás-vétel nyilvántartás

  Már nem csak a JÜB és a postakönyv nyilvántartást vezetheti elektronikusan rendszerünk segítségével, hanem a letétkezelést és a termőföld adás-vételt is!

  Egyszerű, áttekinthető, kereshető módon.

 • Google naptár szinkronizáció

  Vigye magával naptárbejegyzéseit okos telefonján is a Google naptár szolgáltatás segítségével!

  Rendszerünk teljes körűen képes szinkronizálni Google naptárával, így időpontjait, határidős feladatait még könnyebb lesz menedzselnie! ️

 • Mai naptól az éjszakai mentéseket 1 éven át megőrizzük Önnek!

  Mindenkivel előfordult már, hogy véletlenül felülírt vagy törölt egy filet a számítógépén, melyre nem mindig azonnal – esetenként túl későn - derült fény.

  Célunk, hogy rendszerünket használva Önnek soha ne kelljen hasonlót megélnie, ezért az automatizált éjszakai mentéseinket - térítésmentesen - a mai naptól 30 nap helyett 365 napig őrizzük meg.

 • A 2019-es évet az ügyek felületének átgondolásával indítottuk.

  Az ügyekhez / megbízókhoz felvehető munkaórák / költségek rögzítésének felülete kisebb hangsúlyt kapott, míg felkerült a kiválasztott ügyre szűrt teendők felvételének és kezelésének lehetősége. Ezen felül a hozzászólások ablak a kisebb monitorral rendelkező számítógépék számára is használhatóbbá vált.

  Az idei évben is szívesen fogadjuk visszajelzéseiket, melyet / melyeket folyamatos fejlesztéssel és új funkciókkal hálálunk meg! ️

 • Megújult naptár funkció

  Működését tekintve talán a Google naptára jelenleg a leghasználhatóbb a piacon, ezért igyekeztünk a több millió felhasználói visszajelzést lekövetve mi is megalkotni a lehető legergonomikusabb elektronikus kalendáriumot. ️

 • További megbízó / ellenérdekű fél hozzáadása ugyanazon ügyhöz

  Gyakori, hogy egy-egy ügyhöz több megbízó vagy ellenérdekű fél is kapcsolódik, ezért a mai naptól 5-5 rögzíthető belőlük minden egyes megbízáshoz! 🧐☝️

 • Határidős feladatok felvétele, delegálása, menedzselése még soha nem volt ilyen egyszerű!

  Előfizetői visszajelzések alapján némi ráncfelvarráson esett át a feladatok(teendők) funkció. Tekintse meg az erről készült videónkat:

 • Új funkció az irodavezetőknek

  Fontos, hogy figyelemmel tudja kísérni a munkatársak aktuális feladatait, valamint az általuk felrögzített munkaórákat (nem csak a számlázás menüpontban), így az admin jogosultságú irodavezetők ezen túl néhány kattintással bármely kolléga pillanatnyi terheltségével képbe kerülhetnek.

 • Segítség a számlázásban

  A munkaórák valamint a készköltségek kiszámlázásának nyomon követésében szeretnék segítséget nyújtani. Mától akár egyesével, akár tömegesen "kiszámlázottnak" tudja jelölni a felvitt tételeket. Így még gyorsabbá válik a havi vagy hó közi számlázás is.

 • Ügy hozzászólás

  ... mert már rég tudjuk, hogy nem az emailezés a leghatékonyabb módja a kommunikációnak. Tegye átláthatóvá, egyszerűen visszakereshetővé irodája belső kommunikációját! Kattintson az ügyre és ossza meg észrevételeit munkatársaival az adott megbízással kapcsolatban!

 • Dokumentum sablon tár

  A dokumentum sablonkezelő modul a mai napon minden előfizetőnk számára aktiválásra került. Segítségével rendkívüli módon felgyorsítható az iroda működése, valamint az adminisztrációs hibák lehetőségét is szinte teljesen nullára csökkenthető. A bemutató videóban mindössze 14 másodperc alatt elkészíthető egy megbízási szerződés, csupán néhány kattintással.

 • Bővített megbízói mezők

  Az új dokumentum sablon kezelő rendszer bevezetését előkészítendően kibővítettük a felvihető adatok körét a megbízók esetében.

 • Tárgyaló foglaló

  Elkészültünk a tárgyaló foglaló modullal, melynek segítségével egyszerűen tudunk időpontot foglalni, valamint szükség szerint lemondani azt. Admin jogosultsággal munkatársaink foglalásainak törlésén túlmenően lehetőségünk nyílik tárgyalókat hozzáadni vagy éppen eltávolítani, ha nincs rá szükségünk.

 • Youtube

  Elkészült a 4.7-es verzió rövid bemutató videója